Zwem- & Bowlingfeestje
Binnen

Zwem- & Bowlingfeestje

Waarom niet alle leuke activiteiten combineren?!

De een wil liever zwemmen, de ander liever bowlen. Maar waarom niet alles combineren? Geniet van het beste van onze feestjes met het Zwem- & Bowlingfeestje!

Compleet verzorgd uitje
De kinderen gaan eerst gezellig bowlen of zwemmen en daarna de andere activiteit doen. En dan…lekker eten en drinken met zijn allen! Genieten van een lekker hippomeal. Met een Zwem- & Bowlingfeestje kies je voor een gezellig en compleet uitje. Ook fijn: geen stress én geen rommel thuis!

Handig om te weten:

  • Zwemmen is mogelijk op zondag van 14.00-16.00 uur.
  • Voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot 8 jaar, zonder diploma, mogen alleen onder begeleiding van een volwassene zwemmen.
  • Kom je met minimaal 8 kinderen (inclusief jarige), dan is de jarige gratis!

Neem voor meer informatie en/of reserveringen contact met ons op.

Indien gewenst kunt je zelf een taart meenemen, tegen betaling van 5,00 per partij/reservering. Het is echter niet toegestaan om overige eigen meegebrachte consumpties te nuttigen!

Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.

Wij proberen zoveel mogelijk met de tijd mee te gaan! Toch is reserveren voorlopig helaas alleen telefonisch mogelijk.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Per kind
17,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.