Tariefverhoging 2023

Nieuws

Tariefverhoging 2023

tarieven_26063671.jpg

Informatie betreft tariefverhoging 2023

Beste gast,

Door de coronapandemie hebben wij moeilijke jaren achter de rug. Ondanks de steun van de overheid, onze medewerkers en vaste bezoekers heeft dit geleid tot slechte financiële resultaten.

Na het loslaten van de coronamaatregelen moest 2022 herstel bieden, maar door ontwikkelingen, zoals de inflatie, stijgende energietarieven, kostenstijgingen bij onze leveranciers, stijgende lonen en personeelstekorten zijn onze exploitatiekosten meer dan gebruikelijk gestegen. Dit heeft in 2022 wederom geleid tot slechtere financiële resultaten dan voorzien. Wij zijn daardoor helaas genoodzaakt per 1 januari 2023 een kostenstijging aan u door te berekenen op onze tarieven van 7,5%.

Wij betreuren de mogelijke gevolgen van deze maatregel voor jou als bezoeker van onze accommodatie. Mogelijk heb je behoefte aan een nadere toelichting of heb je nog vragen naar aanleiding van dit bericht. Uiteraard zijn wij beschikbaar voor het beantwoorden daarvan.

Onze excuses voor het ongemak.

Hans Timmerman,
directeur

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.