Bowlen bijzondere groepen
Binnen

Bowlen bijzondere groepen

Iedereen kan én mag bij ons bowlen!

Ook bijzondere groepen kunnen bij ons terecht om te bowlen.

Kinderen
Speciaal voor kinderen van 5 jaar en ouder hebben wij bumps en bowlingschansen op onze banen. Zo beleven ook zij aan bowlen veel plezier. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen echter uitsluitend bowlen onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 13 jaar is zonder begeleiding toegestaan.

Mensen met een beperking
Ook voor mensen met een (verstandelijke) beperking is bowlen zeer geschikt. Wij beschikken over een aantal banen die aangepast kunnen worden voor rolstoelgebruikers. Bovendien beschikt de accommodatie over een aantal bowlingschansen voor als het gooien met de bal te zwaar wordt.

Direct reserveren
Om te bowlen moet je vooraf reserveren. Hiervoor kun je gebruik maken van ons online reserveringsysteem. Klik hier om een baan te reserveren. In het online reserveringssysteem kun je jouw reservering direct online afrekenen.

Wat heb je nodig?

  • Geen benodigdheden

Tarieven

Bowlen per baan per uur
20,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.