Over ons

Over ons

Van harte welkom bij Recreatiecentrum Oostervant

Gelegen in het hart van Rotterdam, waar meer dan 170 verschillende nationaliteiten samen komen, ligt Recreatiecentrum Oostervant. In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan 30 verschillende activiteiten. Voor jong tot oud. Sport, spel, eten en drinken. Waterpret, dans, een cursus of gewoon voor de gezelligheid. Er is hier altijd wel iets te beleven!

Ontdek onze activiteiten:

  • Sporten
  • Zwemmen
  • Smullen
  • Relaxen
  • Bowlen
  • Dansen
  • Leren

Heb je lekker gesport of deelgenomen aan een andere activiteit en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige horeca voor een kop koffie of een gezond broodje. Bekijk hier onze menukaart.

Vooraf een plek reserveren voor één van onze activiteiten of in onze horeca is wel verplicht. Dat kan gemakkelijk online. Klik hier om online te reserveren

Er zijn parkeerplaatsen voor de deur van onze accommodatie en rondom onze accommodatie. Het is wel betaald parkeren. Laadpalen zijn aanwezig.

Ben je benieuwd hoe ons zwembad er van binnen uitziet? Bekijk hier dan onze 360 graden tour.

Over Sportfondsen
komt straks uit corporate story 2.0

Al in 1923 heeft Sportfondsenoprichter Han Bierenbroodspot de basis gelegd om bewegen voor iedereen toegankelijk te maken. Ook anno nu geloven wij in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier dat het geeft om dat samen te doen. Voor een gezond lichaam en een gezonde geest, dat gaat dus over meer dan zwemmen, meer dan sport zelfs. Het draagt bij aan een fysiek, mentaal én sociaal vitale maatschappij. Wij geloven in de kracht van samenwerking, om samen te organiseren wat mensen alleen niet voor elkaar krijgen. Zelfredzaamheid, zonder het alleen te doen.

Sportfondsen. Voor een vitaal Nederland.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.