Sociaal domein

Sociaal domein

Huiskamer van de Wijk

Social domein - extra.jpg

De Huiskamer van de Wijk is een plek in de wijk waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en kunnen deelnemen aan gezamenlijke activiteiten. Zo blijven de buurtbewoners betrokken bij het leven in de wijk.

De Huiskamer is er voor álle buurtbewoners. Iedereen kan binnenlopen om een kop koffie te drinken of deel te nemen aan de activiteiten. Dat kan gaan om een partijtje bowlen, maar bijvoorbeeld ook om een taalcursus. Ook Recreatiecentrum Oostervant en het Henegouwerplein zijn Huiskamer van de Wijk en maken onderdeel uit van het Huis van de Wijk: Huize Middelland.

De wijkbewoners worden gestimuleerd activiteiten zélf te organiseren. Als dat nodig blijkt, krijgen ze daarbij professionele ondersteuning. Er zijn ook een aantal dagdelen per week beroepskrachten aanwezig.

Huize Middelland wordt gemaakt door buurtgenoten en ondersteund door de gemeente en fondsen.

Meer informatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.