Inschrijven

Op naar die felbegeerde diploma's

Zwemles-inschrijven

Voor inschrijven zwemles volwassenen klik hier

Digitaal inschrijven
Vanaf het moment dat je kind 4 jaar wordt, kun je jouw kind inschrijven voor zwemles. Je kind komt dan op een wachtlijst. Je kunt je kind hier digitaal inschrijven.

Inschrijven bij de receptie
Je kunt jouw zoon of dochter ook inschrijven bij de receptie van onze accommodatie. Je kunt ter plaatse het inschrijfformulier invullen, waarop je tevens de gewenste dagen en tijden voor de zwemles kunt aangeven. Ook dien je gelijktijdig het inschrijfgeld te voldoen. Bij inschrijving aan de receptie, ontvang je uiteraard direct de magneetkaart en de zwemlesmap.

Na inschrijving
Na inschrijving komt jouw zoon of dochter op de wachtlijst. Op het moment dat er plaats is in de door jou gewenste lesgroep wordt jouw kind opgeroepen voor de eerste zwemles. Benieuwd naar onze wachttijden? Klik hier.

Gratis zwemmen                                                                      
Zolang jouw kind op de wachtlijst staat, kan jouw kind op vertoon van de magneetkaart gratis zwemmen tijdens het recreatief zwemmen, onder begeleiding van een betalende, meezwemmende volwassene.

Algemene voorwaarden zwemles

Klik hier voor de voorwaarden.

Vanaf 1 januari 2024 gelden er nieuwe voorwaarden voor onze zwemlessen. Je vindt ze hier.

Meer informatie en tarieven vind je op deze website of in onze folder.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.