Sporten

Sporten

Bewegen houdt je fit en vitaal!

Header nieuw 17.jpg

Wij helpen je graag om fit te blijven op een manier die bij jou past. Welk trainingsdoel je ook hebt, spieropbouw, conditie trainen, afvallen of blessureherstel. De keuze is reuze. Kom je ook?

Ruim activiteitenaanbod
Jong, oud, fit of minder fit: in beweging blijven is belangrijk voor iedereen. En omdat iedereen anders is, bieden we verschillende activiteiten aan. We zijn er voor de fanatieke sporter, de recreatieve sporter, voor mensen die gewoon fit willen blijven…en voor jou! Onze accommodatie beschikt over een ruime sporthal, die in te zetten is voor verschillende doeleindes.

Verenigingen
In onze sporthal zijn er verschillende verenigingen actief. Wil je een lekker potje basketballen? Een balletje trappen? Of juist deelnemen aan een vechtsport? Kijk hier bij welke verenigingen je terecht kunt.

Sporthal of zaal huren
Wil je graag zelf met jouw club, school, bedrijf of vrienden de sporthal of spiegelzaal huren? Ook dat is mogelijk. Lees meer...

Voor het aanbod van onze sportactiviteiten klik je hieronder.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.