Bowlen

Laat die ballen maar knallen!

Bowling 1.jpg

Bowlen gaat altijd gepaard met veel gezelligheid. Een activiteit voor jong en oud waar je een hoop plezier aan beleeft. Zowel overdag als in de avond kun je gebruik maken van onze bowlingbanen, gelegen in Oostervant, in het centrum van Rotterdam.

Oostervant heeft 6 volledig geautomatiseerde bowlingbanen met computertelling. Met op de achtergrond de skyline van Rotterdam wordt het bowlen echt een feest!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kun je met maximaal 6 personen per baan bowlen.

Bowlen is voor iedereen! Daarom kun je bij ons ook komen bowlen met speciale groepen. Wij beschikken over de mogelijkheden om onze bowlingbanen erop aan te passen. LET OP! Bowlen is uitsluitend mogelijk vanaf 5 jaar!

Reserveren
Om te bowlen moet je vooraf reserveren. Hiervoor kun je gebruik maken van ons online reserveringsysteem. Klik hier om een baan te reserveren. In het online reserveringssysteem kun je kiezen om jouw reservering direct online af te rekenen of bij de kassa van de accommodatie.

Compleet uitje?
Wil jij een gezellige middag of avondje uit compleet maken met lekkers bij het bowlen? Daar hebben wij de ideale oplossing voor. Met het borrelbowlen of één van onze andere smularrangementen, maak jij er een onvergetelijke dag van.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.