Dansen

Heerlijk bewegen en swingen op muziek

Dansen

Of je nu al jaren danst of nog nooit op de vloer hebt gestaan. Of je nu van moderne dans, salsa of stijldansen houdt. Bij Recreatiecentrum Oostervant kun je terecht voor verschillende danslessen. Van stijldansen tot salsa, van Kizomba tot de cha cha cha. Er is voor ieder wat wils.

De danslessen worden aangeboden door 2 dansscholen die bij Oostervant actief zijn.

Dansschool Rotterdam
Dansschool Rotterdam is een enthousiast team dat les geeft in stijldansen. Gespecialiseerd in Latin en Ballroom op recreatief niveau vanaf 15 jaar .Hun insteek is dat iedereen kan dansen, beginnend of gevorderd, jong of oud, niks is te gek. Iedereen is welkom!

Je kunt bij Dansschool Rotterdam terecht voor groepslessen, workshops, privélessen en natuurlijk ook voor een openings- of trouwdans. Ze organiseren regelmatig dansavonden voor hun leden om extra te oefenen, gezellig bij te praten en ook te zien wat de anderen al kunnen.

Voor informatie kun je bellen op telefoonnummer: 06-12958565 en een bericht inspreken .Ze nemen dan zo snel mogelijk contact op

Dansschool Mambo Mike
Dansen op de leukste latin beats. Van Salsa tot bachata. Het is mogelijk bij Dansschool Mambo Mike. Ook zij organiseren regelmatig leuke salsa avonden in ons centrum. Kijk hier voor meer informatie.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.