Binnen

Zonnebank

Even heerlijk ontspannen en genieten van de warmte

Zonnebank:
Wil je snel en zorgeloos een gezonde kleur krijgen? Maak dan gebruik van onze zonnebank. Dit kan zowel overdag als in de avond. Afzonderlijk of in combinatie met de zwem- of sportactiviteiten.

Waarom onder de zonnebank?
Zonnewarmte doet goed. Het geeft ontspanning aan de spieren en laat het bloed weer stromen. Bovendien zorgt zonnen onder de zonnebank voor een gezonde tint en uitstraling, waardoor jij je goed voelt en lekker in je vel zit. In Nederland kan je maar een paar maanden genieten van echte zonnewarmte. Gelukkig schijnt onze zonnebank altijd.

Verantwoord zonnen
Wij beschikken over een turbo-zonnebank, inclusief gezichtsbruiner (15 minuten). De gecontroleerde zonkracht voorkomt verbranding en is zelfs beter dan een dagje strand! Onze medewerkers geven jou graag persoonlijk advies, zodat jij gezond en veilig kunt zonnen.

Wat heb je nodig?

  • Zonnebrandcrème

Tarieven

Per keer
9,00
10-knippenkaart* (12 maanden geldig)
81,00
* Exclusief magneetkaart
3,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.