Recreatiecentrum Oostervant is cashless

Nieuws

Recreatiecentrum Oostervant is cashless

Cashless website.jpg

Sinds 1 november 2022 kunnen onze bezoekers niet meer met contant geld betalen. Vanaf die datum kun je alleen nog met pin of contactloos afrekenen.

De verwerking van contant geld kost geld en tijd. Bovendien verhoogt een cashless omgeving de veiligheid van onze medewerkers.

Zo’n 80% van onze bezoekers betaalt nu al met pin of contactloos. Daarom zijn we sinds 1 november helemaal overgegaan op deze vormen van betalen.

De verwerking van contant geld kost tijd en geld. In een tijd dat medewerkers schaarser worden en de kosten blijven stijgen hebben we besloten dat we helemaal overgaan op pin- en contactloze betalingen.

Door geen contant geld meer in huis te hebben verhogen we ook de veiligheid voor onze medewerkers. De kans op een overval wordt aanzienlijk verkleind.

Al met al redenen om ‘cashless’ te zijn in onze accommodatie.

Een “euro’tje” voor een kluisje bijvoorbeeld zul je nu zelf mee moeten nemen. Je kunt bij ons ook een winkelwagenmuntje kopen (met pin uiteraard). Ook alle snoepautomaten werken alleen nog met pin.

Wil je geen bankpas of telefoon meenemen naar onze accommodatie dan kun je veel van onze toegangsbewijzen ook online kopen in de webshop. Ook kun je op je meerbadenkaart of abonnement een ‘tegoed’ kopen waarmee je kunt afrekenen. Dit tegoed kun je periodiek opwaarderen bij onze receptie. Op dat moment heb je dan wel een betaalpas of telefoon nodig.

Onze webshop is nog deels ‘onder constructie’ omdat de gebruiksvriendelijkheid momenteel wordt verbeterd.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.