(ST)oer-Vitaal

Nieuws

(ST)oer-Vitaal

Gratis gezondheidscheck en beweegadvies

Gratis gezondheidscheck en beweegadvies!

Ben je 40 jaar of ouder en wil je graag gezond en fit door het leven gaan? Sportfondsen Nederland en de Hartstichting bieden je een gratis check aan met advies wat jij kan doen om goed voor je gezondheid te zorgen. Samen werken wij aan een gezond en fit Nederland.

Checkpunt en beweegadvies
Wil je meer gaan bewegen, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Wij denken graag met je mee. Bij onze Sportfondsen accommodatie staan verschillende checkpunten van de Hartstichting waar we jouw bloeddruk, cholesterol, bloedsuiker, BMI en buikomvang meten. Aansluitend aan de metingen krijg je een persoonlijk beweegadvies en kijken we samen wat er past bij jouw gezondheid en wensen. Zo weet je wat jij kunt doen om je hart zo gezond mogelijk te houden en word jij (ST)oer-Vitaal.

De checkpunten staan er op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag 21 mei - 07:00 tot 12:00 uur
  • Woensdag 22 mei - 17:00 tot 21:00 uur

Maak voor je komst online een afspraak en verzeker jezelf van een eerste stap naar een gezond(er) en fit(ter) leven. Wil je zonder afspraak langskomen? Er is ook (beperkte) ruimte voor vrije inloop binnen de tijdsloten.

Andere dag of tijd?
Komen bovenstaande dagen en tijden jou niet uit? Geen probleem! Je kunt ook terecht bij de collega Sportfondsen accommodaties in Rotterdam.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.