Zwemlessen zomervakantie

Nieuws

Zwemlessen zomervakantie

Zwemlessen zomervakantie

Van 15 juli t/m 25 augustus 2024 komen de reguliere zwemlessen te vervallen. Maar er kunnen extra zwemlessen voor het zwem-ABC gevolgd worden!

De zomervakantie staat voor de deur! Van 15 juli t/m 25 augustus 2024 komen de reguliere zwemlessen te vervallen. In deze periode kunnen extra zwemlessen voor het zwem-ABC gevolgd worden tegen betaling van €17,50 per les. Deze lessen zijn niet verplicht, maar wel raadzaam voor een ieder die hiertoe in de gelegenheid is. De extra lessen zijn op de volgende dagen en tijden te volgen:

Bad 1 en 2
Maandag en woensdag van 16:00 – 16:45 en zaterdag van 09:45 – 10:30 uur

Bad 3 en 4/5
Maandag en woensdag van 16:45 – 17:30 en zaterdag van 10:30 – 11:15 uur

Bad B en C
Maandag en woensdag van 17:30 – 18:15 en zaterdag van 11:15 – 12:00 uur

De extra lessen kunnen gereserveerd en betaald worden via onze website. Het is mogelijk om meerdere lessen te volgen per week. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per dag, wees dus op tijd met reserveren. Zonder reservering is het niet mogelijk om de les te volgen. Vol=vol.

Let op! Wij geven geen geld terug bij het missen van gereserveerde lessen.

Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat je kind, vanwege vakanties van medewerkers, zwemles kan krijgen van een andere zwemonderwijzer. De vorderingen worden in de vakantie periode niet bijgehouden in het leerlingvolgsysteem, wel worden de kinderen getoetst tijdens de lessen en is overgaan naar het volgend badje mogelijk.

Zwemt jouw kind met onze zwemlesgarantie? Kom dan naar de receptie voor het vastleggen van de zomerzwemlessen. Voor vragen kun je een mail sturen naar receptie.oostervant@sportfondsen.nl.

Namens het team Oostervant een fijne zomer gewenst!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.