Groepslessen

Leuke workouts die passen bij jouw doel(en)

Groepslessen 1.jpg

Ga aan de slag met jouw doel(en) onder begeleiding van een gezellige instructeur. Door mee te doen aan de groepslessen ben je actief bezig, waardoor je aan je conditie of je spieren werkt. Je kunt in de ochtenden en/of avonden deelnemen aan verschillende lessen. Je kunt meedoen aan verschillende lessen:

 • Aqua Kickboxing 
  Uniek in Nederland! Kickboxing in het water in combinatie met een Body Workout. De les die je gedaan moet hebben en waar geen gebrek zal zijn aan uitdaging en diversiteit!
 • Aquarobics
  Aquarobics is één van de populairste programma’s. Deze actieve workout is een combinatie van cardio-, spier- en danstraining in het water. FUN staat voorop, terwijl de intensiteit van de training zeker niet onderschat mag worden!
 • Bokszaktraining
  Bij Bokszaktraining wordt het gehele lichaam aangepakt. Conditie, kracht en techniek. Een ideale les voor mensen die willen afvallen, weerbaarder willen worden en de beginselen van de bokssport onder de knie willen krijgen. Tijdens deze les zal er niet fysiek op elkaar gewerkt worden, maar staat de bokszak centraal als grote tegenstander .
 • Cardio Boost
  Een Full Body Workout in ons gymlokaal waarbij we in 45 minuten zoveel mogelijk calorieën gaan verbranden! De ideale les om na een drukke dag het hoofd helemaal leeg te maken!
 • Aquavitaal
  Aquavitaal is hét beweegprogramma voor de vitale, actieve senior. Dit programma is onder andere gebaseerd op de algemene dagelijkse verrichtingen uit het dagelijks leven (ADL’s). Denk hierbij aan reiken, draaien, zitten en staan. Let op: de les op dinsdagochtend is uitsluitend voor dames en met vrouwelijk toezicht.
 • Aquafit Senioren
  Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. De lessen zijn op muziek, om het tempo van de oefeningen aan te geven. Je kunt ontspannen werken aan jouw lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht; dus aan een gezonde toekomst!

Liever individueel trainen in SportLokaal? Klik hier voor de tijden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.